Quantcast

L'explicació d'Isabel Pantoja sobre les seves polèmiques fotos en banyador

La revista Hola! publicava aquesta setmana una de les "bombes" de l'estiu: Les primeres fotos de la cantant Isabel Pantoja en banyador.

Les instantànies, publicades per la revista Hola! van ser preses sobre la coberta del vaixell en què la tonadillera ha gaudit de les seves primeres vacances en llibertat, després d'haver complert dos anys de condemna per blanqueig de diners.

A les imatges es veu la cantant, de 61 anys, vestida amb un vestit de bany blau al costat del següent titular "Isabel Pantoja. Les esperades imatges de la seva estiu en família".

segons el diari el País, les imatges aparenten ser un posat robat, pel que la cantant hauria cobrat uns 50.000 euros per les imatges del seu primer estiu després de la llibertat recobrada, segons fonts del sector de la premsa de paper cuixé.

No obstant això l'equip d'advocats d'Isabel Pantoja ha emès un comunicat amb el qual vol deixar les coses clares.

"ni donya Isabel Pantoja, ni el seu fill Kiko Rivera, ni cap altre membre de la seva família més propera, han negociat o pactat cap tipus d'exclusiva o posat, per a la realització de les fotografies publicades recentment per la revista Hola !, no percebent, en conseqüència, cap quantitat per la seva difusió, cap d'ells ".