Quantcast

La segona funció d''Escenificant', suspesa per problemes d'agenda de la companyia

L'Escena Nacional d'Andorra (ENA) ha informat aquest divendres d'alguns canvis i novetats que afectaran la programació dels propers mesos de setembre i octubre de la Temporada 2017 que es va presentar i inaugurar el mes de maig. Així, la segona funció de l'espectacle 'Escenificant', que es va estrenar el 20 de juliol a la Massana i que estava prevista pel 17 de setembre a Sant Julià de Lòria, ha quedat suspesa per problemes d'agenda de la companyia. 

En el seu lloc es reestrenarà, el dilluns 18 de setembre a les 21 hores, l'espectacle de dansa vertical 'Aquells'. Des de feia temps, l'ENA treballava en la reposició d'aquest espectacle que va formar part de la Temporada 2016 i que va gaudir de gran èxit per l'espectacularitat del joc amb la gravetat i l'espai vertical. Els requisits tècnics d'aquest espectacle dificultaven que no es pogués realitzar en qualsevol espai i la façana del Centre cultural i de congressos lauredià, que és on es va estrenar, compleix tots els requisits i ha facilitat la reestrena. L'espectacle, que dirigeix Sheila Ferrer i que és gratuït, compta amb la incorporació de Desirée Abarca, que es suma al repartiment inicial integrat per Olga da Cunha, Jaume Torra i Pere Vilarrubla.

D'altra banda, l'espectacle 'Aniversari' comptarà amb una doble funció a la Massana. L'obra es podrà veure, a més del dies 12 i 19 d'octubre, dates previstes inicialment, el divendres 20 d'octubre a les 21.30 hores al teatre de les Fontetes de la Massana. Les entrades ja es poden adquirir als punts de venda habituals.