Quantcast

Coutinho, Mbappé, Llorente … així va ser l'últim dia de mercat a les Lligues europees

Tancat el mercat de fitxatges estival excepte per a la Lliga Santander, els clubs poden fitxar tot i vendre jugadors a nivell nacional o competicions menors, el fitxatge de Kylian Mbappé pel París Saint Germain amb cessió i opció de compra obligatòria de 180 milions d'euros ha estat el traspàs top per excel·lència en un mercat en el qual els noms que sonaven amb força per abandonar els seus clubs com Coutinho, Diego Costa i Di Maria no ho han fet.

tot i això, molts fitxatges interessants s'han donat en aquesta jornada de tancament de mercat. Repassem els principals moviments en les Lligues més potents del continent:

Premier League : Va ser la Lliga que més moviment va tenir de les quatre més fortes Oxlade Chamberlain va fitxar pel Liverpool a canvi de 38 milions d'euros; Danny Drinkwatter aterra a Stamford Bridge com a nou jugador del Chelsea, i el traspàs de Fernando Llorente al Tottenham. El Swansea percebrà 15 milions pel seu fitxatge, amb els quals ha reclutat Wilfried Bony ja Renato Sanches. Altres moviments van ser la cessió de Bojan a l'Alabès per part de l'Stoke City i el fitxatge de Davide Zappacosta pel Chelsea. Malgrat tot, Coutinho segueix al Liverpool a l'espera de si pot fitxar o no pel Barcelona, ??mentre que Alexis Sánchez no abandonarà l'Arsenal per recalar al City.