Quantcast

Alt Urgell, 1 de setembre 2017: ALBA VERGÉS EXPLICA L''OPERACIÓ CATALUNYA' A LA SEU

La diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya i, alhora, presidenta de la comissió d'investigació sobre l'Operació Catalunya, Alba Vergés, ha ofert aquest dijous al vespre a la Seu d'Urgell una xerrada per explicar com funcionava aquest entramat. Vergés ha exposat, de forma visual, com l'estat espanyol està implicat en una campanya de desprestigi i persecució de polítics catalans independentistes. Tal com s'ha anat coneixent els darrers mesos, tot sorgeix a partir de la gravació de la conversa entre el llavors Ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz i el Director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso i que exposa la voluntat manifesta d'embrutar la imatge pública de membres de l'executiu català. Ara, un cop coneguts molts més detalls, s'ha volgut explicar l'entramat de forma pedagògica arreu del territori.

Alba Vergés ha clos la seva explicació davant d'una quarantena de persones fent referència a la necessitat d'anar a votar el proper 1 d'octubre al referèndum.
Així, ha assegurat que la força del vot que és molt més poderosa que tots els quilòmetres de clavegueres que hagin pogut construir des de l'Estat espanyol en contra de les idees polítiques que els són contràries.

Parlen al vídeo: ALBA VERGÉS, DIPUTADA DE JUNTS PEL SÍ