Quantcast

Enxampen Iñaki Urdangarín mentre es canvia de vestit de bany a la platja

El marit de la Infanta Cristina, Iñaki Urdangarín gaudeix aquest estiu de què podria ser el seu últim en llibertat, després que fos condemnat a sis anys i tres mesos de presó per un delicte contra la Hisenda pública, prevaricació, frau i tràfic d'influències.

al costat de la seva dona i els seus fills ha gaudit d'uns dies de platja a la localitat francesa de Bidart, on ha pogut ser 'caçat' pels paparazzi, en un moment compromès: Just quan intentava canviar-se de vestit de bany.

El programa 'Salvame' de Telecinco ha emès unes imatges on es pot apreciar com Urdangarín es canvia de roba sota la tovallola amb certa dificultat, com sol passar en aquests casos.

“A punt ha estat de mostrar les seves parts ex-nobles a tota la població”, ironitzaven els col·laboradors.

< / p>