Quantcast

La Cerdanya, 1 de setembre 2017: TOT A PUNT PER A LA 2a CERDANYA CYCLE TOUR

Després de la bona acollida que va tenir la primera edició de La Cerdanya Cycle Tour, aquest diumenge tindrà lloc la segona edició d’aquesta marxa cicloturista, on s’espera la participació de 500 ciclistes. Enguany hi haurà algunes novetats com ara la incorporació d’un tercer recorregut opcional de 158 km, que s’afegeix als dos existents de 128 i 200. La sortida serà a les 8 del matí a Alp, localitat on també hi haurà la meta.

Els ciclistes recorreran diferents indrets de l'Alta i la Baixa Cerdanya, com ara Bellver, Martinet, Lles, Prullans, Puigcerdà, Font-Romeu, Eina o Llo. La prova, organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, va néixer amb la idea de promocionar l'esport i donar a conèixer aquesta vall del Pirineu.

Una altra novetat important és que La Cerdanya Cycle Tour formarà part del circuit internacional Gran Fondo World Tour, convertint-se així en l’única prova de l’estat espanyol que s’hi adhereix.