Quantcast

Jover, a la reunió de l'OEI a Argentina per fer balanç de la trobada a Andorra del setembre de l'any passat

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, participa a la 76a reunió ordinària del Consell directiu de l’Organització dels Estats Iberoamericans per a l’educació, la ciència i la cultura (OEI) que se celebra a la capital de l’Argentina, Buenos Aires, segons informa el Govern. 

La reunió, en la qual hi prenen part ministres d’Educació i representants dels 23 països de l’OEI, ha servit per fer balanç de les accions impulsades per aquesta organització des de la darrera trobada mantinguda a Andorra al setembre del 2016, en el marc de la reunió sectorial d’educació iberoamericana. Al llarg de les diverses sessions de treball també s’han revisat les línies estratègiques a desenvolupar per aquesta organització durant els propers anys.

La presència andorrana en aquest òrgan internacional suposa una mostra més del compromís del Govern en l’àmbit educatiu. En aquest sentit, el ministre Jover, acompanyat del director del departament professional i recursos educatius, Joaquim Torredà, s’ha reunit amb el secretari general de l’OEI, Paulo Speller.

En la trobada s’ha analitzat l’evolució dels acords presos en la Declaració de la XXV Conferència iberoamericana de ministres d’Educació que es va signar a Andorra al setembre del 2016. Paral·lelament s’han mantingut diverses reunions bilaterals per tal de cercar sinergies en matèria educativa amb d’altres països de l’àrea iberoamericana.