Quantcast

US Open: El que no et pots perdre en el dia d'avui

Continuen les bones notícies pel que fa a l'actuació de l'armada espanyola al US Open. En el quadre individual femení, Garbiñe Muguruza i Carla Suárez van passar a tercera ronda. La hispà-veneçolana va derrotar a la xinesa Duan Yingying en dos sets (6-4 i 6-0), mentre que la canària a la croata Lucic-Baroni en un partit igualat en què Carla va haver de lluitar fins al final per anotar-se el tercer i últim set (4-6, 7-6 i 6-2). Qui no va tenir fortuna va ser Sara Sorribes, que continua sense guanyar un partit en Grand Slam. Perdiço davant la japonesa Nara per (6-1 i 6-2).

En el quadre masculí, tot i les eliminacions prematures de David Ferrer i Nico Almagro, continuen les bones sensacions. Pau Carreño, Adrián Menéndez, Fernando Verdasco, Feliciano López i Rafa Nadal han passat a tercera ronda després d'eliminar als seus respectius oponents. Menéndez i Bautista es mesuraran aquesta tarda a Juan Martín del Potro ja Dustin Brown, respectivament. Feliciano i Verdasco s'enfrontaran en duel directe a les 20:15, mentre que Rafa Nadal esperarà el seu torn a les 2:30 de la matinada hora espanyola davant el japonès Taro Daniel.

D'altra banda, Roger Federer s'enfrontarà a Mikhaïl Iujni a les 20:15, mentre que Gael Monfils ho farà a la nit (horari espanyol), davant l'americà Donald Young. Caroline Wozniacki va caure eliminada en el quadre femení davant la russa Makarova en tres sets (2-6, 7-6 i 1-6).