Quantcast

Sant Julià de Lòria ofereix varietat d'activitats extraescolars per al curs 2017-18

A la parròquia de Sant Julià de Lòria s'hi poden fer tot tipus d'activitats lúdiques extraescolars. Com cada any, des del departament de Cultura i Esports del comú lauredià ofereixen un reguitzell d'opcions per a petits i grans. 

Pel que fa les activitats culturals, la Trapa ofereix classes de música, dansa i teatre. Els infants, joves i adults de la parròquia poden impartir classes de baix, bateria, harmònica, piano, violí, guitarra acústica i elèctrica i cant modern. I per als més petits, entre 5 i 6 anys, s'ha preparat un curs de sensibilització musical. Els infants, d'entre 4 i 11 anys, també poden apuntar-se al taller d'introducció en dansa, jazz, dansa contemporània i hip-hop. 

El Laboratori de les Arts també contempla vàries propostes formatives complementàries a la Trapa, com ara el monogràfic de jazz musical, improvisació, teatre social, veu col·lectiva i el taller de teatre musical. 

A més, l'Escola d'Art de Sant Julià ha ideat tallers d'arts plàstiques, cuina i arts tèxtils per a infants d'entre 3 i 11 anys. Els adolescents poden formar-se en tècniques pictòriques i de gravat, dibuix artístic i color, il·lustració, dibuix artístic i art digital i, per últim, en tècniques escultòriques, volum i modelatge. Els joves i adults centren la formació en les tècniques pictòriques i escultòriques, el dibuix, el volum, el color i la narrativa. A més, poden impartir cursos d'arts decoratives i oficis com el de talla de fusta o la ceràmica i, per últim, tallers tèxtils com la costura, patchwork i punta de coixí. 

D'altra banda, des del mes d'octubre fins al desembre a la biblioteca comunal universitària es fan sessions gratuïtes de contacontes en francès. 

Pel que fa les activitats extraescolars esportives a la parròquia, s'ofereix als infants i joves iniciació esportiva, futbol sala, gimnàstica artística, judo, kung-fu, taekwondo, zumba jove, escola d'activitats aquàtiques, natació sincronitzada, natació i atletisme. I els adults poden endinsar-se en el món del kung-fu, taitxí, boxa, zumba i ioga.