Quantcast

Alt Urgell, 31 d'agost 2017: L'OCUPACIÓ HOTELERA AUGMENTA UN 5% A L'ALT URGELL

L'Alt Urgell ha tancat els mesos forts d'estiu amb un increment de l'ocupació hotelera del 5%. Concretament, entre la segona quinzena de juliol i finals d'agost els hotels de la comarca han fregat de mitjana el 80% d'ocupació. Des de l'entitat que els agrupa s'han mostrat molt satisfets per aquest increment, que s'ha degut al fet que els clients estrangers, sobretot francesos, s'han mantingut, i a que els catalans i espanyols s'han recuperat.

Aquest increment de visitants, però, no s'ha notat només als hotels, sinó que el sector de la restauració també se n'ha beneficiat força.

En el cas de la Seu d'Urgell, els dies de la Festa Major han ajudat força al sector a arrodonir l'agost. Així, les ocupació en hotels, bars i restaurants han estat força altes, tal com sol passar cada cop que hi ha esdeveniments massius, com la mateixa Festa Major, la Fira de Sant Ermengol o competicions esportives de primer nivell.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ HOSTALERIA ALT URGELL