Quantcast

Alt Urgell, 31 d'agost 2017: EL CADÍ-LA SEU COMENÇA LA PRETEMPORADA

El Cadí-La Seu ja ha tornat a l'activitat per tal de preparar la seva quinzena temporada a la primera divisió espanyola de bàsquet femení. Les jugadores de l'equip alturgellenc ja han començat el treball a pista, amb la plantilla ja al complet. Enguany, el Cadí-La Seu ha incorporat a set noves jugadores i aquests dies una de els tasques importants és anar-les introduint a la dinàmica de l'equip.

L'actual segon entrenador de l'equip Bernat Canut, assumirà la direcció del conjunt en el tram inicial de la temporada, amb el suport de Pol Salanova en la preparació física i Xavi Calm en les tasques de fisioterapeuta. Aquest fet respon a la baixa provisional del primer entrenador, Joan Carles Pié, que s'ha de sotmetre a un tractament mèdic per combatre una dolència que li ha estat detectada recentment i que l'obliga, per ara, a guardar repòs. Pié i Canut, però, estan en contacte constant.

El primer partit de pretemporada està programat per al dia 2 de setembre a Pàmiers (a l'Arieja) contra el Tolosa de la segona divisió femenina francesa. La presentació oficial de l'equip es farà a la Seu, el 16 de setembre, contra el Tarbes de la Lliga Femenina de Bàsquet francès.

Parlen al vídeo: GEORGINA BAHÍ, CAPITANA CADÍ-LA SEU – BERNAT CANUT, SEGON, ENTRENADOR CADÍ-LA SEU