Quantcast

La Cerdanya, 31 d'agost 2017: CLOU AMB ÈXIT EL 10è CICLE DE JAZZ A BOLVIR

La Vella Dixieland ha clos amb èxit la desena edició del Cicle de Jazz de Bolvir, una proposta cultural gratuïta que té lloc els dimecres d’agost, enguany, fins a cinc. Des de l’ajuntament fan un balanç molt positiu d’aquesta edició, que ha tornat a aplegar més de 2500 persones al poliesportiu municipal, el que demostra que aquests deu anys han servit per consolidar el cicle.

El cicle de jazz va començar a la plaça principal de Bolvir però ben aviat va quedar petita per acollir el gran nombre de persones que assitien als concerts. A més, el cicle estava subjecte a les condicions meteorològiques. Per aquesta raó, el consistori va decidir fa uns anys traslladar-lo al poliesportiu. Amb el projecte de construcció d’una nova plaça major de 2000 metres quadrats a tocar del nou edifici consistorial, l’equip de govern estudiarà la possibilitat de celebrar allà el cicle de Jazz.

El programa d’aquesta desena edició ha tornat a comptar amb grups reconeguts dins el món del jazz, com Scott Hamilton i Toni Solà Quintet, La locomotora Negra, el pianista Marc Ferrer i Big Bang Original Jazz Orquestra.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR