Quantcast

Gran Premi d'Itàlia: Horaris i on veure la cursa

A falta de vuit carreres perquè finalitzi el campionat de Fórmula 1, la competició aterra a Monza, temple de la velocitat per excel·lència. Temple on continuarà la batalla pel títol mundial entre Lewis Hamilton i Sebastian Vettel, més igualada que mai. Només vuit punts els separa en la classificació general.

D'altra banda, Fernando Alonso arriba a Monza després de sumar el seu sisè abandonament a Spa i amb una situació de clímax insostenible entre McLaren i Honda. mentre que Carlos Sainz intentarà donar continuïtat a la bona ratxa que està sumant Toro Rosso. Aquests són els horaris del Gran Premi d'Itàlia per aquest cap de setmana:

Divendres 1 de Setembre
Entrenaments Lliures 1 : 10 : 00 – 11:30
Entrenaments Lliures 2 de les: 14:00 – 15:30

dissabte 2 de setembre
Entrenaments Lliures 3 : 11:00 – 12:00
Classificació de les: 14:00 – 15:00

diumenge 3 de setembre :
Cursa de les: 14:00 – 16:00

Totes les sessions del Gran Premi de Fórmula 1 es podran veure en viu i en directe a Movistar + (dial 57). Diumenge a la tarda Teledeporte oferirà un resum amb tot el que hagi esdevingut en la cursa de diumenge.