Quantcast

Assassinen a Elda a un nen de 8 anys i violen a la núvia del pare d'acollida

Un nen de vuit anys, diagnosticat d'autisme, ha estat trobat mort aquesta nit en un habitatge d'Elda (Alacant) de forma violenta. La companya sentimental del pare, que es trobava amb el petit i que a més està embarassada, ha estat violada per dos encaputxats, que l'han lligat de mans i emmordassat.

Segons «Vall d'Elda» la investigació apunta a dues homes encaputxats tot i que es desconeix de moment el mòbil que envolta l'assassinat i violació.

El pare del nen s'ha personat al lloc i després de conèixer els fets ha patit un atac d'ansietat, de manera que ha hagut de ser traslladat a un centre sanitari.

Els fets van ser descoberts sobre les nou del vespre d'ahir per una veïna de l'immoble, situat al carrer Quixot, que va escoltar els crits procedents de l'habitatge. Quan va entrar, es va trobar al menor seminú a terra ia la dona lligada de mans i emmordassada.