Quantcast

La pluja obliga a suspendre l'actuació de la companyia Tabú que tancava la visita guiada a Engordany

La pluja que ha caigut aquest dimecres cap a les 22 hores ha obligat a suspendre l'actuació de la companyia Tabú, sota el títol 'La perdiu és de qui la caça' i amb la qual era previst que conclogués el recorregut per descobrir els racons més amagats d'Engordany, en el que han pres part una vuitantena de persones. La proposta, organitzada pel comú d'Escaldes-Engordany s'emmarcava en les Nits d'estiu als museus.

Després de recórrer el nucli d'Engordany els participants a la proposta han anat arribant a la placeta d'Engordany i just en aquells moments ha començat a ploure. Tot i que des de l'organització s'ha volgut esperar una mitja hora a veure si parava de ploure, la pluja no ha cessat i s'ha optat per suspendre l'actuació. Ara s'espera que es pugui dur a terme en un altre moment, segons la directora del departament de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany, Anna Garcia.

La companyia Tabú, amb Laia Capdevila, viola de l'ONCA, i l'actriu Ariadna Pastor, havien d'actuar a la placeta d'Engordany per dur sobre l'escenari una unió entre música i relats basats en 'Les mil i una nits' i el 'Decameró' de Boccaccio, en què es juga amb el doble sentit, “amb la intel·ligència” de l'espectador. 'La perdiu és de qui la caça', que havia de ser interpretada en format ONCA Bàsic aquest dimecres a la nit a Escaldes-Engordany, va ser estrenada el 22 d'abril al teatre Maldà de Barcelona i aquest cap de setmana hi torna.