Quantcast

El Govern aprova la licitació de la segona fase de construcció del passeig al riu Arieja

El consell de ministres ha aprovat la licitació de la segona fase de construcció del passeig al riu Arieja, en el marc del projecte de millora del paisatge en l'entorn urbà fronterer del Pas de la Casa. L'obra, que dona continuïtat a la primera fase, consisteix en la construcció de 230 metres lineals de passeig a la llera esquerra del riu.

En aquest cas, la llargada del recorregut és de 404 metres lineals que van des del carrer de l'Abeurador, punt d'unió amb el tram de la primera fase, fins a l'inici de l'avinguda d'Encamp. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que hi haurà tres punts de connexió entre el passeig i el poble.

A més, Cinca ha afegit que el segon tram del passeig tindrà “la mateixa estètica i particularitats que el primer”. La construcció serà una estructura metàl·lica elevada respecte al nivell del terreny i sobre aquesta estructura es muntarà una passarel·la a base de làmines de fusta tractada.

La licitació aprovada aquest dimecres es fa mitjançant concurs nacional amb un termini màxim de presentació de les ofertes fins el proper 5 d'octubre.