Quantcast

La resurrecció de Maria Xarapova

Gairebé un any i mig, Maria Xarapova torna a veure la llum al final del túnel, en l'esportiu i també, en l'emocional. En aquest US Open estem veient el millor tennis de Maria. Per passar a segona ronda, va eliminar a la número dos del món, la romanesa Simona Halep, en menys de dues hores. Tres sets van ser suficients per derrotar Halep per 6-4, 4-6 i 6-3.

La d'Niàgan, com ja expliquem en aquest mitjà, va passar el pitjor glop de la seva trajectòria esportiva, que va ser el positiu en dopatge per consum de meldonium a l'Open d'Austràlia 2016. Va ser sancionada durant 15 llargs mesos . En aquest 2017, no ha pogut competir en cap Grand Slam. Sancionada per Austràlia, no va ser convidada a Roland Garros i per a més inri, per culpa d'una lesió es va perdre Wimbledon. En aquesta edició de l'US Open, Xarapova ha entrat amb el peu dret, tot i que va haver de patir per derrotar Halep en un partit tremendament igualat en què es va haver de decidir tot en l'última mànega.

Qui sap si tornarem a veure Xarapova entre el top de les tennistes del rànquing WTA, però tal com està rendint, va pel bon camí. Si les lesions musculars no l'hi impedeixen i reprèn una vida professional seriosa, Maria Xarapova tornarà a demostrar la seva vàlua i perquè és considerada una de les millors tennistes del món i de la història del tennis.

Aquesta va ser la seva reacció després de vèncer a Halep:

La vida et dóna revenges. Brutal el de Maria Xarapova. #USOpen #Tennis #Sharapova & # 127934; & # 127934; & # 127.482; & # 127.480; & # 128.509; pic.twitter.com/Y41jSaQ6TO

& mdash; Sentiment Esport (@ 8SentimentEspor) 29 agost 2017