Quantcast

Una trentena d'activitats culturals a Encamp i al Pas de la Casa per al curs 2017-2018

Dins les activitats culturals a Encamp per a aquest curs, els infants tenen propostes relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. Pel que fa a la dansa, podran gaudir de diferents estils, com són la dansa contemporània i moderna, el zumba kids o la iniciació. A més, hi ha classes de dibuix i pintura.

Anant ara al Pas de la Casa, els nens i nenes també podran gaudir d'activitats culturals com aprendre a tocar la guitarra, fer dansa contemporània, manualitats o exercir el cos amb classes d'expressió corporal.

També hi ha una àmplia oferta d'activitats per a adults, com treballs manuals de tapís oriental, brodat, punta de coixí, patchwork, costura, restauració i pintura decorativa, dibuix, pintura i aquarel·la, croquis i 'scrap'. El ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l'oferta d'activitats culturals per a adults.

Finalment, per a la gent gran Encamp ofereix tallers de manualitats, tallers de memòria, taller de labors, de costura i el taller d'esports, on es realitzarà gimnàstica de manteniment i tonificació, relaxació, pilates i ball.

Les activitats començaran el dilluns 18 de setembre i s'allargaran fins al 15 de juny del 2018.