Quantcast

Com recuperar la nostra pell després d'un estiu de sol i platja?

Durant l'estiu, solem deixar de banda els nostres tractaments de bellesa o rutines de cura. Això causa que en tornar de vacances la pell mostri els efectes del sol perllongat, taques, sequedat, cremades, envelliment prematur entre d'altres. Descobreix els problemes més comuns i els tractaments més adequats de mà de la Dra. Mª Ángeles López Marín, directora del Centre Mèdic Rusiñol.

Com llueix la pell després de l'estiu

Taques: s'originen a causa de l'exposició solar sense un mitjà de protecció tal com una crema protectora. Poden quedar-se de forma permanent sense un tractament adequat.

Arrugues: La pell tendeix a lluir a arrugar després de l'estiu, a causa de la deshidratació que pot presentar després d'una llarga exposició solar, principalment a la cara, escot i mans.

Pell resseca: davant la deshidratació també podem notar un cutis maltractat i sense brillantor, succeeix davant la falta de cremes protectores i hidratants durant l'estiu i poca hidratació corporal en general.

Aparent recuperació d'acne: És possible que la teva pell experimenti una recuperació després de l'exposició al sol, però finalitzat l'estiu hi pot haver un efecte rebot.

Com reparar-la

  • Laser per a l'eliminació de taques: Tal com assenyala la doctora, en Centre Mèdic Rusiñol "fem servir el làser KTP de QXMAX amb tecnologia OPTOflex que és l'únic que aconsegueix arribar a capes profundes de la dermis, eliminant les acumulacions de melanina que origina la taca sense Dan ar la pell i en la majoria dels casos s'aconsegueix eliminar les taques en una sola sessió. "
  • Peeling: El peeling consisteix en la exfoliació de les capes superficials de la pell amb una substància química per aconseguir la seva renovació. Mitjançant el peeling, vam aconseguir la regeneració natural de la pell de manera que aconseguim una pell nova i més suau, eliminant les arrugues superficials i atenuant les arrugues més profundes, assenyala la doctora.