Quantcast

Augmenten les víctimes de 'Harvey' i es desborden diversos embassaments de Houston

Fins al moment 18 persones han mort a causa de les intenses pluges que han caigut a Texas des de divendres passat després de l'arribada de Harvey. No obstant això, es tem que aquesta xifra augmenti pel creixent nombre de persones desaparegudes. L'alcalde de la ciutat ha anunciat el toc de queda per evitar saquejos i altres delictes.

Segons Univisión , la incessant pluja a Houston ha provocat el desbordament de les dues preses de la ciutat dissenyades per controlar inundacions, portant l'aigua a zones del nord-oest de la ciutat que mai havien experimentat una situació similar.

Unes 20.000 persones estan en refugis de Texas. Gairebé 9.000 persones estan sent assistides en el Centre de Convencions de Houston, duplicant el nombre de llits inicialment preparades.

El president dels Estats Units, Donald Trump, tornarà aquest dissabte a l'estat de Texas, on ja va estar aquest dimarts al costat amb la primera dama Melania Trump, per visitar la zona més afectada per les inundacions provocades pel cicló Harvey.

la tempesta tropical deixarà aquest dimecres les aigües del Golf de Mèxic per tocar terra de nou als Estats Units, segons els pronòstics del Centre Nacional d'Huracans NHC, que alerta de noves pluges torrencials sobre Texas.