Quantcast

Un home amb càncer de coll, mata el company que el va animar a fumar

Els dos homes d'origen indi i 25 anys d'edat, treballaven junts en un restaurant a l'oest de Nova Delhi. Segons publica The Hindistan Times, l'agressor, Mustakeem Ahmad, ha declarat que va comprar una arma i va practicar alguns trets, per assegurar-se que mataria a Inayat, al qual culpava de la seva malaltia, i que portava 18 mesos treballant en el mateix restaurant.

Ahmad assegura que va començar a fumar tabac i marihuana per la influència de Inayat i quan el metge li va diagnosticar que va desenvolupar un càncer de coll arran de fumar en excés, va tractar sense èxit que acomiadessin a Ahmad.

D'altra banda, i segons el diari Independent, la policia creu que l'agressor també tenia gelosia del seu company perquè li anava millor a la feina i era el preferit del seu cap.