Quantcast

L'Alta Ribagorça, 30 d'agost 2017: S'INICIEN ELS PREPARATIUS PER LES JORNADES DEL BOLET

Des del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça s’ha posat en marxa els preparatius que definiraa les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet.
Enguany seran dotze els restaurants que dissenyaran els menús que al llarg de l’octubre es degustaran a les jornades.

Les jornades permeten als restauradors innovar en la seva cuina a més de donar a conèixer la gran qualitat dels productes locals. Des de les últimes edicions s’ha notat un augment del públic barceloní, per als restauradors l’augment de públic estranger a les jornades també els permet donar-se a conèixer.

Tot i l’estiu sec que ha viscut la comarca, no serà fins a les pluges de primers i mitjans de setembre que determinaran la quantitat de bolets. Des del consell comarcal es mostren positius per poder gaudir d’unes bones jornades gastronòmiques.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA – CRISTINA PRADES, RESTAURANT PRADES