Quantcast

La Cerdanya, 30 d'agost 2017: EL FEMAP ES CONSOLIDA A CERDANYA

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha clos aquests cap de setmana la 7a edició repetint xifra d’assistents, el que demostra que es va consolidant com una de les ofertes culturals més atractives de l’estiu. Enguany sis poblacions cerdanes han estat escenaris del festival, dues més que l’any passat. Un dels darrers concerts ha estat el que va oferir dissabte a Alp Núria Rial i l’Accademia del Piacere. Des del Consell Comarcal de Cerdanya fan un balanç positiu de l’edició del 2017 i posen en valor la qualitat del festival.

La majoria de persones que han assistit a algun dels concerts del FeMAP programats a Cerdanya han estat segons residents i visitants, ja que el festival té lloc durant la temporada turística de l’estiu.

Des de l’ens comarcal aposten per mantenir aquest festival de música antiga, així com el gran ventall de propostes culturals que hi ha a Cerdanya durant els mesos de juliol i agost, com ara el Cicle de Jazz de Bolvir, el Festival de Blues del Pirineu o l’estrenat Festival de Música de Cerdanya de Llívia i Puigcerdà.

El FeMAP ha ofert enguany 49 concerts al llarg de dos mesos en un total de 34 localitats, entre elles Puigcerdà, Llívia, Alp, Fontanals, Urús i La Guingueta d’Ix.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, PRESIDENT CONSELL COMARCAL CERDANYA