Quantcast

Com donar la volta a Europa totalment gratis

EasyJet i Booking.com regalaran una volta per Europa al viatger que destaqui per les seves fortes qualitats per al viatge. Mesuraran l'entusiasme per descobrir nous llocs, l'experiència en la planificació, el coneixement d'idiomes, o la redacció de blocs, i per a això posarà en marxa un càsting en 5 ciutats espanyoles.

Els que vulguin participar en el concurs podran assistir a les proves que es faran a Madrid (15 setembre), Palma de Mallorca (18 set), Màlaga (20 de setembre), Bilbao ( 22 de setembre) i Barcelona (26 de setembre). Això sí, prèviament, hauran de registrar-se a ProfessionalTraveller.es, a partir del 28 d'agost.

Els guanyadors dels càsting regionals s'enfrontaran en una final el 29 de setembre, al aeropuesto de Barcelona-el Prat, on opera easyJet. i el nom del participaran en una gran final el pròxim 29 de setembre a l'aeroport de Barcelona-el Prat.

El guanyador arrencarà el viatge el 2 de novembre a Barcelona i acabarà al desembre, després de recórrer 20 ciutats europees, entre elles, Londres, Berlín, Roma, París, Viena, Amsterdam i Edimburg.