Quantcast

Els cinc grans "fails" en presentacions

Els jugadors, quan es presenten, tracten d'enlluernar a l'afició des del primer moment i no sempre tenen èxit en els seus intents. Ousmane Dembélé, que va ser presentat ahir dilluns com a nou jugador del Barcelona, ??va tractar de fer una lambretta i va fallar en el seu intent. Amb això, les consegüents burles de molts usuaris a les xarxes socials.

Dembélé no és el primer que falla en tractar de seduir a l'afició en la seva presentació. Aquests són alguns jugadors que també van patinar en la seva estrena amb els seus equips:

va ser més digna la presentació de l'ànec Sosa caient en l'Atlètic Madrid, que la de Dembele pic.twitter.com/Nb4wbjsAjU

& mdash; gustavo cubiella (@CubiellaGustavo) 28 agost 2017

Ànec Sosa : El futbolista uruguaià, que va aterrar en l'Atlètic de Madrid en l'any 2004, va marcar una presentació d'època. El charrúa va tractar de donar tocs a la pilota i al intentar-ho, va caure a terra, provocant les rialles entre els aficionats. Va costar dos milions i mig per a lluitar per la titularitat juntament amb Colsa, Luccin, Gabi i Simeone.

Missa : El davanter murcià, que va fitxar per l'Atlètic de Madrid en l'any 2006, va declarar en roda de premsa va declarar que tractaria d'aconseguir molts títols per a l'Atlètic i celebrar-los a Cibeles, font on se celebren els títols madridistes. Una carta de presentació immillorable.

Marc Pérez : El colombià, ex del Reial Saragossa, va intentar fer màgia amb la pilota a base de fer intents de regat amb la pilota i passant-ho per sota de les cames. Es va quedar en el camí, ja que va acabar ensopegant amb la pilota.

Konoplyanka : L'exjugador sevillista i actual del Schalke 04 va intentar seduir a l'afició sevillista fent malabars amb el pilota. Tant que es va posar a la gatzoneta per donar tocs a la pilota i va caure a terra. El ridícul això sí, va ser menor respecte a les anteriors

Theo Hernández : El futbolista francès del Reial Madrid va ser presentat a primers de juliol a l'estadi Santiago Bernabeu com a nou jugador blanc i no va ser capaç de donar dos tocs seguits a la pilota, tot i que ho va intentar en reiterades ocasions. També va ser objecte de burla en xarxes socials.