Quantcast

L'Aplec de la sardana d'Encamp arriba a la 30a edició

L'Aplec de la sardana donarà el tret de sortida el dissabte 2 de setembre a les 12 hores, amb lʼactuació dels Castellers d'Andorra a la plaça dels Arínsols d'Encamp, per continuar amb una arrossada popular de places limitades que tindrà un cost de 7 euros. Serà a partir de les 17 hores, al mateix escenari, que es donarà lʼinici al 24è Concurs de colles sardanistes, amb sardanes de set tirades, que estaran acompanyades per la cobla La Flama de Farners. Cap a les 18.30 hores està prevista lʼentrega de premis per part de les autoritats comunals i els membres de lʼAgrupació Sardanista La Grandalla.

Els actes previstos per dissabte finalitzaran amb el tradicional sopar de germanor a la sala de festes del Complex dʼEncamp, que estarà amenitzat de nou per la cobla La Flama de Farners. A més, es procedirà a lʼentrega de la Grandalla dʼargent, menció que es dona cada any a una persona destacada del món sardanista.

L'endemà diumenge sʼiniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes a la plaça dels Arínsols, acompanyada per les cobles La Flama de Farners i La Principal del Llobregat. A la tarda, a partir de les 16.30 hores, arribarà el torn del 25è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, que sʼallargarà fins a dos quarts de deu del vespre, moment en què es donarà per finalitzat el 30è Aplec de la sardana dʼEncamp.