Quantcast

C. Tangana inaugura una nova temporada de Vodafone yu Music Xous

C.Tangana estrenarà una nova temporada de Vodafone i u Music Xous amb dues cites al mes de setembre . Tangana, que és un dels artistes del moment, visitarà Madrid i Barcelona aquest mes de setembre, actuant el dijous 21 a La Riviera i el divendres 22 a Razzmatazz.

Conegut per ser també integrant del col·lectiu de hip hop Agorazein, la carrera en solitari del madrileny no ha deixat de créixer durant els últims mesos després de fusionar diferents gèneres musicals i aconseguir amb cada projecte remoure molts dels clixés associats a la música urbana.

l'èxit de singles com Abans de morir-me , perseguint o Mala dona han situat el seu nom al capdavant de les llistes de reproducció a Espanya , i ara ressonaran en dues de les sales de concerts més emblemàtiques d'Espanya de la mà de Vodafone i u Music Xous .

Aquestes dues noves cites s'afegeixen a C.Tangana a la llarga llista de reconeguts artistes i bandes nacionals i internacionals que han protagonitzat els Vodafone i u Music Xous , com Leiva , Lori Meyers , Delorean, Fangoria, Panic! At The Disc, Sweet Califòrnia, Love of Lesbian , Melendi , Crystal Fighters, Mika, Izal , Second o Anni B Sweet, entre d'altres molts .

Per a aconseguir les invitacions per als concerts de C.Tangana dels clients de Vodafone hauran d'entrar en www.vodafoneyumusicshows.es < / a> i registrar-se amb el seu número de telèfon. Cada entrada serà doble, de manera que el client de Vodafone podrà assistir al concert amb un acompanyant, tenint també l'oportunitat de conèixer en persona a C. Tangana abans dels concerts, en una trobada exclusiu. < / span>