Quantcast

'Quan el riu sona …', el nou disc de Rozalén, sortirà el pròxim 15 de setembre

El nou treball de Rozalén ja té data de llançament. Quan el riu sona … sortirà a la llum el proper 15 set format per onze Tenas que componen un àlbum molt heterogeni que barreja folklore i drum and bass, segons informa la seva discogràfica, Sony Music, a través d'un comunicat.

Rozalén defineix el disc com "el secret de les seves arrels" . La mateixa artista compartia l'anunci en xarxes acompanyat per aquest missatge: "Quan el riu sona … és la meva història i la de la meva família. Dues an & # 771; us d'aprenentatge personal. Relats potents de la meva àvia i dels meus pares que reapareixen i m'ensenyen … Etapes que es tanquen, altres que neixen . Casualitats meravelloses. És el ma & # 769; s i & # 769; ntim que mostro . fragilitats. Secrets de les meves rai & # 769; ces . Tabús que ara es destapen. Històries sobre les quals molts van murmurar. És ENERGI & # 769; a, Alegrí & # 769; a, ràbia, orgull i dolor . Són ganes de explicar-li al món de do & # 769; nde vinc i que & # 769; em Enseny & # 771; an els vaig donar & # 769; as … Aquesta és la portada del meu tercer disc que veurà la llum el proper 15 de setembre & # 10084; & # 65039; Creada per la meva estimada Alba Egea, que cada vegada creix més i més … tant de bo us agradi tant com a mi " .

L'anunci de la data de llançament del disc ve acompanyat de les primeres dates de la seva gira de presentació. Rozalén recorrerà tota la península al costat de Quan el riu sona … , tenint lloc la primera parada del tour 2 de novembre a Múrcia per a després visitar ciutats com Madrid, Valladolid, Albacete, Alacant, Barcelona, ??València i Saragossa.

el primer avançament del disc, Gira-sols , està disponible en plataformes digitals des del passat 23 de juny i suma ja més de 1.1 milions de reproduccions en YouTube i 900.000 a Spotify.