Quantcast

El apassionat final de Belén Esteban i el seu nòvio a Benidorm

Belén Esteban assegura sentir-se "molt feliç" després d'unes romàntiques vacances que l'han portat per Mallorca, Astúries, i que, com a últim escenari, l'ha portat a un dels seus destins favorits, Benidorm.

més enllà de les paraules, Belén Esteban ha demostrat el bon moment que travessa amb el seu noi, "Míguel", amb un petó apassionat a la piscina de l'hotel en el qual s'allotja i que ha penjat, per a delit dels seus seguidors, a Instagram .

Molt feliç & # 128139; #vacaciones #felicidad #quemassepuedepedir

Una publicació compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

La parella es troba allotjada costat de la família d'ella, a l'hotel "Meliá Villaitana", de 4 estrelles, però que ofereix serveis exclusius més propis d'un 5 estrelles.