Quantcast

Rajoy compareixerà al Congrés el dimecres, pel finançament il·legal del PP

La presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha fixat la compareixença del cap de l'executiu a la cambra baixa, per al proper dimecres, a les 9h del matí. Una cita que era promoguda per l'oposició, després que Mariano Rajoy comparegués com a testimoni en el judici pel cas Gürtel, el passat 26 de juliol. En aquella ocasió, Rajoy va negar conèixer l'existència d'una caixa B dins del partit, i que en canvi, sí que recullen els coneguts com "papers de Bárcenas", i dels quals ha dit que són "absolutament falsos".

< p> La sol·licitud perquè Rajoy comparegui al Congrés, amb caràcter d'urgència, va ser presentada per una banda pel PSOE i Units Podem; i pel PDecat i ERC per l'altre, i aconseguia tirar endavant la setmana passada amb els 32 vots a favor d'aquests 4 partits, juntament amb els de PNB, Compromís, i EH Bildu, i l'abstenció de Ciutadans i UPN.