Quantcast

Ultimàtum a Juana Rivas perquè lliuri als seus fills el dilluns

El jutjat d'Instrucció número 2 de Granada ha donat un ultimàtum a Juana Rivas.

El proper dilluns, a les cinc de la tarda, Rivas ha de lliurar als seus fills, de 11 i tres anys , en un punt de mediació familiar.

La jutge l'avisa que, en cas contrari, prendrà altres mesures, tal com s'assegura des el País .

En la sentència, avançat pel diari Ideal de Granada i el contingut ha estat confirmat per fonts del cas, la jutge cita a declarar entre altres persones a l'assessora jurídica de Juana Rivas, Paqui Granados, com a possible inductora d'un delicte de sostracció de menors.

l'acte, contra el qual cap recurs, acorda així mateix que la Guàrdia Civil es personi en el domicili de Rivas per requerir-li que procedeixi al lliurament dels menors en compliment de les resolucions judicials fermes, i adverteix que, en cas que no s'acati l'ordenat, s'adoptaran " les mesures cautelars que, atesa la gravetat dels fets investigats, es requereixin ".