Quantcast

S'allibera un voltor alimentat durant dues setmanes al Centre de Recuperació de Fauna

La Unitat de Fauna del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, alliberarà, aquest divendres, un voltor que va ser controlat a principis de mes després que el Cos de Banders el trobés al Pas de la Casa.

Els voltors, una de les espècies protegides a Andorra, es troben en algunes ocasions en zones urbanes quan són molt joves i no troben menjar fàcilment. Aquest exemplar es va localitzar al Pas de la Casa i ha estat al Centre de Recuperació de Fauna, on es recuperen i rehabiliten animals salvatges ferits o malalts, durant dues setmanes. 

Tot i no estar ferit, al centre han alimentat i controlat el voltor fins que han considerat que està en condicions de ser alliberat. Serà aquest proper divendres el moment en què els tècnics de Fauna retornaran l'animal a la vida salvatge.