Quantcast

Adolescent grassonet detingut per ballar 'la Macarena' a l'Aràbia Saudita

Un adolescent de 14 anys va ser detingut per la policia local de Tahlia de Yeda ( Aràbia Saudita) , aquest dimarts per ballar La Macarena al mig del carrer. < / p>

el detingut es va aturar en un pas de zebra i, davant els cotxes que esperaven el canvi de llum del semàfor per seguir el seu camí, va començar a ballar 'la Macarena', famosíssima composició de los del Río. < / p>

El vídeo s'ha tornat viral pels sinuosos moviments del jove entrat en carns. Moviments que van alterar a les autoritats, que van ordenar la detenció de l'adolescent per " trencar les normes de decència del país ".

Alguns internautes van reclamar una sanció per a l'adolescent ja atemptava contra les normes del regne d'Orient i protagonitzava una " transgressió mora l". Per contra, altres ho han celebrat com una " acció heroica ".