Quantcast

Aída Nízar assegura haver desarticulat una màfia cubana

La polemista Aída Nízar declara que la bossa robat contenia pertinences personals, que ella mateixa ha valorat en 55.000 euros.

Tot va passar a la sortida d'una discoteca de Madrid, quan un home li va robar una bossa valorada en 14000euros, on a més tenia el seu mòbil, tres plomes Montblanc, un mirall i una bossa de cosmètics ple de maquillatge. Un valor total de 55000 euros, segons la col·laboradora.

“En un dels locals més famosos de Madrid vaig ser robada per una màfia cubana.  Gràcies a ser un personatge públic hem pogut desmantellar aquesta trama. a Espanya hi ha una cosa que es diu furt, en no haver agressió, i no els ha passat res “ narra l'ex gran germana.

Aída no ha desaprofitat l'ocasió, i mentre explicava el que ha passat ha esmentat la marca de la seva companyia d'assegurances i la clínica on es va operar. Ràpidament Carlota Corredera li ha cridat l'atenció per fer publicitat d'aquestes marques. La resta de col·laboradors no s'acaba de creure la història del robatori de l'ex concursant de 'Gran Hermano'.

Finalment, Aída ha afirmat que es va a marxar a la televisió italiana a treballar i que no pensa tornar a la televisió espanyola perquè no accepta els “cachés” insignificants que es paguen.