Quantcast

Suso confirma la notícia més feliç: "La meva germana Yara s'ha recuperat, m'han tornat la vida"

L'ex concursant de 'Gran Hermano' va entrar ahir per telèfon a 'Sálvame Diari' per confirmar la notable millora de la seva germana i, per agrair tot el suport rebut durant aquestes setmanes.

Després de diverses setmanes hospitalitzada, fruit d'un accident a causa de la diabetis severa que pateix, Yara, la germana de Suso, sembla haver sortit del coma.

El extronista ha confirmat la gran notícia des de les seves xarxes socials, però també ha donat unes declaracions a 'Sálvame', el programa amb el qual col·labora des d'aquest estiu.

"Els metges deien que era impossible que Yara sortís", però, la realitat i la voluntat de l'ésser humà ha tornat ha sorprendre a tothom, però sobretot a la seva família . "La meva germana s'ha despertat del coma. (…) No recordava una situació tan emocionant en la meva vida" , ha dit Suso.

Yara despertava del coma el matí del passat dissabte. La mare de Suso ha estat 24 hores del dia al costat de la seva filla, i el seu germà no ha parat de parlar-

"M'havien tret la vida però ja me l'han tornat . Torna la bèstia, torno a estar fort ", expressava Suso amb l'emoció i felicitat que li ha produït que la seva germana desperti.

"Per dins estava hundidísimo. És el pitjor que he passat a la meva vida" , reconeix.