Quantcast

L'Estat Islàmic amenaça Espanya amb vídeo en castellà

El Daesh celebra la matança de Barcelona i, per primer cop en un vídeo en castellà, un gihadista, Abu Salman al Andalusi, en àrab el 'Andalús', amenaça amb nous atacs a Espanya.

mentre sona una Nashid en francès, el càntic religiós propagandístic utilitzat pel Daseh amb imatges de la concentració liderada pel Rei Felip VI, aquest altre gihadista, Abu Laiz al Qurtubi, el 'Cordobés', a cara descoberta i també en castellà amenaça amb recuperar Al-Andalus.

Abu Laiz A Qurtubi, na gut a Còrdova, té 22 anys i està a Síria des 2014, quan va viatjar per unir-se al Califat amb la seva mare, espanyola, i els seus cinc germans, com asseguren des Ideal.es . El seu pare, marroquí, està pres a Tànger pel seu radicalisme gihadista.

El vídeo de tres minuts acaba amb les fotos dels terroristes de Barcelona i amb aquesta imatge de Rajoy i el Rei Felip VI.