Quantcast

Festival Gegant 2017: L'Alcarria es vesteix d'indie

Un any més, l'estadi Font de la Nena de Guadalajara es vesteix de música … de música indie per a més senyes. El Festival Gegant celebra el primer cap de setmana de setembre una nova edició d'aquest esdeveniment que des de fa quatre anys serveix d'aperitiu per a les festes patronals de la ciutat. Si l'any passat La MODA i Miss Cafeïna van ser els que van haver de liderar el cartell després de la baixa d'última hora de Supersubmarina causa de la seva accident, aquest any recullen el testimoni altres "gegants" com Love of Lesbian o Iván Ferreiro. Els acompanya un bon assortiment de grups nacionals com Los Coronas, Fuel Fandango i Lleó Benavente, i una parell de perletes internacionals com són els nord-americans Nada Surf i els portuguesos The Gift.

a més, per tancar les dues jornades de concert i per a aquells que renquean a l'hora d'anar a dormir, a partir de les 4:00 punxaran Superframe VDJ i Ochoymedio Djs. Mentre que per al que prefereixen el "mañaneo", dissabte hi haurà concerts gratuïts a la Pl de Sant Domingo. També s'ha habilitat un escenari més en el qual podrem veure, això ja al festival, a nous talents.

Però a part del cartell què més necessites saber? Fa mesos que no hi ha allotjament disponible, però hi ha altres dues opcions, aprofitar el dret a acampada que et dóna el festival o dels autobusos que ha noliejat l'organització des de la Plaça de Comte Casal. A la mateixa pàgina web podrà comprar el tiquet d'anada i tornada per 9,90 euros per persona i dia.

Un altre dels canvis recents és el mètode de pagament, els tokens sembla que ja van passar a millor vida i ara el que es porta són els "tuents", la nova moneda festivalera. A més recordeu-vos que ara els gots són reutilitzables així que no el llencis o hauràs de tornar-lo a comprar. I pel que fa al que no canvia, seguirà havent-hi un àrea infantil i un important nombre de llocs de menjar i beguda.

I perquè et puguis organitzar bé l'agenda, aquí us deixem els horaris d'aquest any :