Quantcast

Troben el cadàver del nen desaparegut al riu Cabriel de València

El petit de 11 anys, que es va llançar a matalàs, ha estat localitzat a 500m on es va perdre el rastre.

Aquest matí ha estat trobat el cos del nen de 11 anys que va desaparèixer dissabte passat després de llançar-se amb un matalàs al riu Cabriel, prop del municipi de Venta del Moro.

el Consorci Provincial de Bombers de València ha informat de la localització del cos sense vida a el cinquè dia de l'operatiu de recerca per terra, mar i aire, en el qual han participat 75 persones i al que avui s'havia sumat diversos drones.

L'inspector en cap del Consorci de Bombers, José Miguel Basset, va assegurar que s'estava duent a terme una "recerca exhaustiva" del menor però que les tasques eren "complicades", tot i que s'havia reduït el cabal, per la quantitat de vegetació i branques que arrossega l'aigua, i que es "podien allargar en el temps".

el menor, que formava part d'un grup, es va llançar amb un matalàs a la zona de retorn del riu Cabriel i els seus companys li van perdre de vista sobre les 19.00 hores de dissabte i van donar avís de la seva desaparició.