Quantcast

Un alumne es venja despietadament del seu professor per humiliar-

L'alumne es va sentir humiliat perquè el professor es va negar a prestar-li un bolígraf en l'últim examen.

A la xarxa social de preguntes i respostes Quora, un usuari anònim, presumptament el estudiante humiliat, ha compartit detalls de cas que de seguida s'ha hecho viral.

L'alumne explica que era el dia de l'examen final. Quant va prendre seient del seu pupitre, l'estudiant es va adonar que el seu bolígraf s'havia quedat sense tinta. Les normes prohibeixen parlar amb els seus companys, així que va aixecar la mà i va preguntar al professor si podia deixar-los un. "Vens a examinar-te sense bolígraf?" "Per què et molestes a venir?" "És culpa teva si t'has descuidat, si ets tan llest, fes l'examen sense bolígraf", va respondre el professor.

L'adolescent assegura que havia preparat amb molt d'esforç aquest examen i que va passar una estona atabalat pensant que suspendria.

Finalment, un altre professor present a l'aula li va autoritzar demanar un bolígraf a algun company. D'aquesta manera va poder completar l'examen i superar-lo.

Després de l'examen, l'alumne va presentar queixes a la direcció del centre sobre el que ha passat durant l'hora de la prova, però aquestes queixes no van servir de res i el jove no va tirar la tovallola. Va rastrejar el seu nom, el seu cognom i el seu correu electrònic a les xarxes socials. Així va ser com va arribar a una pàgina de contactes i va trobar missatges del docent sol·licitant obertament el servei de prostitutes.

L'alumne va donar la xivatada dóna un mitjà de comunicació del que havia trobat i la pressió de l'opinió pública va fer la resta. El mestre va ser acomiadat i segons els seus companys de treball, ha acabat divorciant de la seva dona.

"Va tractar de posar-me en ridícul diverses vegades fent-me preguntades quan no estava prestant atenció, però sempre sabia respondre, mai vaig ser irrespectuós amb ell" . Afirma l'alumne a la xarxa social Quora.

"És una història real de venjança despietada, implacable, egoista i rancorosa. Sóc conscient que em criticaran i no m'importa" , comenta l'alumne, que va completar la seva venjança enviant-un missatge al seu professor.

"Ara comprenc la importància de la lliçó que vas tractar de ensenyar-me. Si haguessis escoltat les teves pròpies paraules … és culpa teva si has estat descuidat" , va escriure , sense rebre resposta.