Quantcast

El PP denuncia una trama d'espionatge a l'Ajuntament socialista de Getafe

L'escrit que ha presentat l'edil Mirene Preses de Castro, sosté que, des de fa diversos mesos, les cartes certificades s'han rebut obertes i sense que cap regidor o personal autoritzat pel grup el signés.

Segons informa l'ABC, l'últim cas es va produir 24 hores abans de formalitzar l'acusació. Es tractava d'una carta que arribava del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Getafe amb el sobre manipulat i amb un segell de registre d'entrada de dos dies abans.

També, segons l'escrit, el passat dia 16 d'agost, el PP va rebre una altra carta certificada de l'assessoria jurídica municipal que va arribar obert i amb la documentació a la vista. El sobre comptava amb un segell de registre d'entrada a l'Ajuntament amb data del dia 14, rebut a les 10:27 hores.

Des del PP asseguren que "no saben per què la correspondència passa per l'assessoria jurídica ni per quantes mans ni per qui abans de lliurar-nos-".

Afegeixen que "és un abús contra l'oposició i una violació contra la intimitat que podria incórrer en un delicte de descobriment de secrets ".

Tot i que el PP encara no ha rebut contestació després de posar la denúncia, ha assegurat que si aquesta no prospera, elevaran la seva acusació davant del jutge.

Per la seva banda, des de l'Ajuntament socialista de Getafe, asseguren que no saben res d'aquest cas.