Quantcast

Renfe tornarà a oferir 25.000 bitllets a 25 euros aquest divendres

És la cinquena promoció de tiquets rebaixats amb la qual l'empresa celebra el seu 25 aniversari de l'AVE.

Renfe traurà aquest divendres una nova oferta de 25000 bitllets a 25 euros, la promoció mensual amb la qual està celebrant aquest any des d'abril el seu 25è aniversaris de l'AVE.

Aquest mes l'oferta torna a oferir-se el dia 25, després d'avançar uns dies i ampliar la promoció de juliol amb motiu de les vacances.

Segons la companyia ferroviària, els interessats en la promoció podran comprar els bitllets rebaixats a partir de les 0:00 de divendres per viatjar entre el 4 de setembre fins al 30 de novembre.

Per evitar col·lapses, Renfe ha elaborat un protocol amb prop de 70 mesures per millorar el rendiment del sistema de venda. S'ha eliminat l'app com a canal de venda, s'ha bloquejat IP intrusives i ha duplicat l'ample de banda per ampliar els servidors i d'aquesta manera aconseguir una navegació molt més àgil i fluida. A més, l'empresa ha elaborat un conjunt de recomanacions per comprar.

En l'anterior promoció de juliol, els bitllets per viatjar durant la temporada estiuenca es van esgotar en pocs minuts. Renfe va ampliar l'oferta a 35000 tiquets i la va avançar al 9 de juliol. El 25 de setembre serà la data seleccionada per a la nova promoció.