Quantcast

Acaba la tasca d'identificació de víctimes dels atemptats

Segons el departament de Salut de la Generalitat ha detallat que encara hi ha 50 persones hospitalitzades de les 120 que van ser ferides en l'atemptat.

Ahir va concloure la identificació de les 15 víctimes mortals dels atemptats terroristes ocorreguts dijous passat a Barcelona i Cambrils.

Set dels morts en l'atropellament massiu són dones i vuit són homes, dos d'ells nens. Sis tenen la nacionalitat espanyola, dos són portugueses i 3 són italianes. Una és nord-americans, una altra canadenca, una altra belga i una altra té la doble nacionalitat canadenca britànica.

Catorze de les víctimes mortals va ser causa de l'atropellament massiu de Barcelona i una víctima mortal a Cambrils.

El conseller català de Justícia va confirmar ahir que nou dels cossos ja estan disponibles per als seus famílies, la resta segueix a l'espera que ho autoritzi el jutge, el qual disposa ja de tots els identitats.