Quantcast

Televisió mexicana assenyala a Carles Puigdemont com a terrorista

Després del caos de l'atemptat, són moltes les informacions que, tant a Espanya com al món, es van dir sobre el que ha passat a La Rambla de Barcelona. Però, les informacions més o menys fiables, res tenen a veure amb el que va dir aquest presentador d'una televisió mexicana.

El presentador Leonardo Kourchenko, del programa “El Financer de Bloomberg” de la televisió mexicana, ha informat que un dels detinguts després de l'atemptat de Barcelona era el català Carles Puigdemont.

segons les seves paraules: “el primer detingut és un ciutadà marroquí (…) i l'altre és un català, pel seu nom, Carles Puigdemont, segurament és un ciutadà català, no sé si de Barcelona” apunta el periodista.

el vídeo es va fer viral en pocs dies i les reaccions dels usuaris no van trigar a arribar, especialment des d'Espanya, on els tweets anaven des de l'humor fins l'enuig.

Com no podia ser d'altra manera, la cadena va acabar per demanar disculpes al seu Twitter, tant als seus televidents com a president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.