Quantcast

Cau abatut el terrorista Younes Abouyaaqoub

.

La seva mort arriba hores després que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat confirmaven que Younes Abouyaaquoub era la persona que conduïa la furgoneta que dijous passat va arrasar amb tot el que va trobar al seu pas per la Rambla de Barcelona.

A les imatges, els Mossos especificaven que el terrorista, de 22 anys, era “perillós i podia anar armat”. Presentava un “complexió física normal, aproximadament 1'80metros, pell fosca, pèl curt i podria portar barba”. Es va demanar la col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Ha estat una veïna de la localitat de Subirats qui va donar la veu d'alarma a l'assegurar que l'havia vist per la zona. Segons La Vanguardia, Abouyaaqoub s'estava acostant a unes cases. Quan la dona li ha increpat i li ha preguntat que feia allà ha sortit corrent en direcció a unes vinyes.

La policia l'ha trobat prop de la depuradora de Subirats, al punt quilomètric 16,5 de la carretera comarcal C-243B. Després de ser abatut ha caigut mort cap per avall a la calçada.

Després de l'atropellament massiu, Abouyaaqoub va abandonar la zona pel mercat de la Boqueria. D'aquí se'n va anar a la Zona Universitària on va apunyalar el jove Pau Pérez. Va fugir en el seu vehicle per l'avinguda Diagonal.

En el seu camí, es va trobar amb un control policial on va atropellar una agent dels Mossos i va aconseguir escapar-se.