Quantcast

Els Mossos abaten un home a Barcelona. Podria ser el terrorista de la Rambla.

Els Mossos d'Esquadra han abatut aquesta tarda un home a Subirats (Barcelona) que portaria, segons les primeres investigacions, un cinturó d'explosius. S'investiga si es tracta de l'autor material de l'atemptat de Barcelona, ??Younes Abouyaaquoub, la imatge va ser facilitada aquest matí a les xarxes socials. Es va demanar la col·laboració ciutadana per trobar-lo.

A les imatges, els Mossos especificaven que el terrorista, de 22 anys, era "perillós i podria anar armat". Presentava un "complexió física normal, aproximadament 1'80 metres, pell fosca, pèl curt i podria portar barba".

Pel que sembla un home es va posar en contacte amb la policia per assegurar que havia vist a una persona semblant a Younes Abouyaaquoub, als voltants on ha estat abatut.