Quantcast

Taller d'estimulació de la memòria i visites als museus

La Fundació Crèdit Andorrà obre el dia 1 de setembre les inscripcions de la nova temporada d'iniciatives destinades a la gent gran, que es duran a terme a L'espai, el centre social d'activitats i formació de l'entitat. Entre les propostes d'aquesta temporada hi ha novetats, com un taller d'estimulació de la memòria mitjançant la informàtica, un curs de francès bàsic, visites guiades a museus d'Andorra o tertúlies literàries. Tampoc hi faltaran els cursos i tallers sobre informàtica i noves tecnologies, les xerrades sobre cultura i hàbits saludables, així com les rutes de senderisme.

Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon 86 80 25 i també personalment a les instal·lacions de L'espai (c/ Josep Viladomat, 17, 1r, d'Escaldes-Engordany).

Pel que fa a la informàtica i les noves tecnologies, s'ofereixen cursos des del nivell d'iniciació fins a coneixements més avançats. També hi haurà tallers específics de fotografia i vídeo digital, emmagatzematge en el núvol, presentacions Power Point i de 'smartphone' i tauleta tàctil, a més del taller d'estimulació de la memòria mitjançant la informàtica.

D'altra banda, els usuaris de L'espai tindran al seu abast un seguit de sortides, com rutes de senderisme pels estanys i circ dels Pessons i visites guiades per diferents museus d'Andorra, al Centre d'Interpretació Andorra Romànica, al Centre d'Interpretació del Ferro i al Museu Carmen Thyssen Andorra. La programació es complementa amb xerrades sobre la vegetació a les muntanyes, una tertúlia sobre la novel·la 'Frontera endins', a càrrec del seu autor, Josep Dallerès Codina, i tallers per aprendre a fer-se gran de manera saludable. També s'ofereixen cursos de català, francès, anglès, història d'Andorra i teatre.

Les activitats estan especialment pensades per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.