Quantcast

Una marroquina pateix un intent de violació davant la passivitat dels passatgers i el conductor

Un vídeo de tot just un minut mostra l'intent de violació en què quatre joves despullen i grapegen a una marroquina davant la passivitat dels passatgers presents fins que els crits de la jove són tan aguts que la van deixar marxar.

El succés s'ha produït en un autobús públic ia plena llum del dia a la ciutat de Casablanca (Marroc). El vídeo mostra com els joves intenten violar-entre rialles, mentre l'autobús continua la seva ruta normal.

L'ONG marroquina "No toquis al meu fill" ha denunciat els fets no només per "el comportament bàrbar dels adolescents "sinó" per la reacció passiva del conductor i de la resta de passatgers ".

a més, apunta també que un dels joves estava gravant el succés i després ho va difondre amb total impunitat.

No és l'ONG l'única que avui es fa ressò del vídeo, sinó que avui és recollit per moltes pàgines web (sense publicar el contingut del vídeo), que incideixen totes en l'intolerable dels fets i en la falta de reacció dels passatgers i del conductor.

Fins ara les autoritats no han reaccionat davant la notícia, malgrat que l'ONG ha exigit la intervenció del procurador general (Fiscalia), perquè doni ordre a la Policia Judicial d'investigar els fets i detenir els autors.