Quantcast

Joana Rivas podria reaparèixer avui davant la nova cita judicial

Joana Rivas, que es troba en parador desconegut des del 26 de juliol, quan es va negar a lliurar als seus dos fills al pare, Francesco Arcuri, té una nova cita judicial juntament amb la seva exparella avui a partir de les 10 del matí, pel que cap la possibilitat que reaparegui.

Segons informa el Mundo, el retrobament establert a les 10:00 hores d'avui, ja fixat en el seu dia pel Jutjat de Primera Instància número 3 de Granada, té com a objectiu establir les mesures extraordinàries sol·licitades pel pare en matèria de protecció de menors.

El pare va ser condemnat el 2009 per un cas de maltractament en l'àmbit domèstic, de manera que la mare es nega a lliurar-li a nens. Això planteja diversos interrogants sobre les conseqüències que això podria tenir.

La mare de Macarena està obligada per successives resolucions judicials a lliurar als seus fills al pare, però la negativa i el parador desconegut d'aquesta, li han vingut donant la raó a la representació legal Arcuri.

A més, Joana Rivas s'està enfrontant a l'ordre de detenció que des del passat dia 8, quan va incomplir la citació del jutjat d'Instrucció número 2, pel presumpte delicte de sostracció de menors per retenir als seus dos fills.

el Tribunal Constitucional, que va inadmetre el recurs d'empara presentat per Rivas, ha tancat els últims intents per paralitzar la restitució dels menors a Espanya, de manera que el següent pas seria ens el Tribunal de Drets humans d'Estrasburg.