Quantcast

Detinguda una conductora accidentada que quadruplica la taxa d'alcoholèmia

Un cotxe es va accidentar aquest dissabte al vespre al coll d'Ordino, concretament al punt quilomètric 340. Els bombers van rebre l'avís a les 19:44 hores. Al cotxe , que va bolcar, hi anaven dues joves, de 23 anys ambdues, una resident i una no resident.

Segons informen els bombers, les dues noies van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell tan sols per efectuar el reconeixement mèdic pertinent i van ser donades d'alta.

En el control d'alcoholèmia posterior a l'accident, la conductora, la dona resident, va donar un resultat de 2,00 g/l. d'alcohol, quadruplicant la taxa permesa, motiu pel qual va ser detinguda. La taxa d'alcoholèmia permesa al país és de 0,5 g/.l. Si es supera aquesta taxa s'aplica una sanció administrativa, però si es supera també la taxa de 0,8 g/l. es procedeix a la detenció.