Quantcast

Milers de persones a tot Espanya es concentren per condemnar els atemptats a Catalunya

El minut de silenci s'ha dut a terme a les dotze del migdia a la Plaça de Catalunya (Barcelona), fins on han acudit milers de persones, entre elles representants de les principals institucions espanyoles.

Presidint l'homenatge a les víctimes ha estat el Rei i el president del Govern. A l'acte també hi ha assistit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el de Ciutadans, Albert Rivera.

El minut de silenci també s'ha viscut en molts altres punts d'Espanya, després que la Federació Espanyola de Municipis i Províncies fes una crida a tots els ajuntaments perquè convoquessin tres minuts de silenci.